HomePump PRO, pretočna vodna črpalka za ročni vrtalnik

Original price was: 31,99 €.Current price is: 24,99 €.(-22%)

Izberite količino:

1x 24,99 / kos
Najbolj popularno
2x 21,99 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 18,99 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 18 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Visoko zmogljiva pretočna vodna črpalka HomePump PRO za prečrpavanje in izčrpavanje vode in drugih tekočin, ki deluje s priklopom ročnega vrtalnika. Odlično za zalivanje vrta, praznjenje akvarijev, rezervoarjev,  vodnjakov, bazenov, korit in celo vodnih postelj. Inovativna in enostavna rešitev pri pretakanju tekočin iz enega v drug vir, je nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu, vrtu ali delavnici!

 • Enostaven in hiter priključek
 • Delovanje z 3200 vrtljajev/min oz. 52 litrov/min
 • Za vrtalnike z močjo 350 W ali več
 • Močna plastika in nerjaveče jeklo
 • V Paketu: 1x HomePump
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

MOČ IN UČINKOVITOST NA DLANI

V poplavi vseh mogočih tipov črpalk vam je sedaj na voljo najbolj enostavna varianta pretočne črpalke za vsakodnevna opravila na vrtu ali v hiši HomePump PRO. Je najboljša izbira za prečrpavanje tekočin do kar 2 metra višinske razlike. Enostavno na črpalko priključite dva konca vrtne cevi ter vaš ročni vrtalnik in že lahko pričnete s črpanjem. Cev priključena spodaj dovaja vodo, cev nad vrtalnikom pa le to odvaja. Hitrost pretoka vode kontrolirate z hitrostjo vrtalnika, doseže pa lahko do maksimalno 52 litrov prečrpane vode na minuto oz. 3200 vrtljajev na minuto.

KAKOVOSTNA IZDELAVA JE KLJUČ

Posebna pozornost pri izdelavi črpalke HomePump PRO je bila namenjena pri izboru kvalitetnih materialov. Ti so nujno potrebni, saj se le tako lahko izognemo rjavenju in obrabi. Močno ojačana plastika in visoko kvalitetno nerjaveče jeklo zagotavljajo dolgotrajnost in kvaliteto črpalke, ki vam bo služila še dolgo.

Dodatne informacije

 • 1x HomePump

 • ojačan PVC in nerjaveče jeklo

 • Modra

 • vrtalnike z močjo 350 W ali več, Dovoljene temperature: črpalka lahko črpa vodo med 5-60 stopinjami Celzija

 • črpalka ni primerna za črpanje goriva in vnetljivih tekočin

 • Notranji premer: 15.8mm/0.62in, Zunanji premer: 21mm/0.83in, Mere: cca 125mmx107mmx78.6mm/4.92inx4.21inx3.09in, Dimenzije črpanja: največja višinska razlika je 2 m, najdaljša razdalja črpanja pa 15 m

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.