FurnitureWheels, vrtljiva kolesa za pohištvo (4 kos.)

Original price was: 24,90 €.Current price is: 17,90 €.(-28%)

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 15,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 13,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 7 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Vrtljiva kolesa za pohištvo olajšajo vsakodnevno delo in ne poškodujejo tal. Primerna so za predalnike, nočne omarice, klubske mizice, škatle, koše za smeti, itd. Kolesa so majhna in ne vplivajo na končni izgled pohištva, saj so praktično nevidna.

 • Vrtljiva kolesa za pohištvo 
 • Rotacija za 360 stopinj
 • Večnamenska uporaba 
 • Enostavna namestitev
 • Ne puščajo sledi in prask
 • Brez zvoka
 • Paket vsebuje: 4x vrtljiv kolešček za pohištvo
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

PREMIKANJE POHIŠTVA BREZ NAPORA

Vrtljiva kolesa za pohištvo olajšajo vsakodnevno delo in ne poškodujejo tal. Primerna so za predalnike, nočne omarice, klubske mizice, škatle, koše za smeti, itd. Kolesa so majhna in ne vplivajo na končni izgled pohištva, saj so praktično nevidna.

Rotacija za 360°

Vrtljiva kolesa omogočajo premikanje pohištva v katerkoli smer želite. Vrtljiva kolesa za pohištvo so primerna za vse vrste pohištva, najpogosteje pa se uporabljajo za predalnike, nočne omarice ali klubske mizice.

Enostavna namestitev

Kolesa so majhna in skoraj nevidna, zato ne vplivajo na izgled pohištva. Namestijo se zelo enostavno – preprostosto odstranite samolepilno folijo iz plastičnega dela in nalepite na pohištvo. Pohištvena kolesa FurnitureWheels delujejo zelo tiho in tekoče. So lesenim tlom prijazna, saj ne puščajo sledi in ne praskajo parketa.

Dodatne informacije

 • 4x vrtljiv kolešček za pohištvo

 • ABS

 • bela

 • 2.4 x 4.7 x 1.4 cm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.