FuelSucker, ročna črpalka za pretakanje goriva, olja in drugih tekočin

16,90 (-29%)

Izberite količino:

1x 16,90 / kos
Najbolj popularno
2x 14,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 12,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 5 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Ročna črpalka za pretakanje tekočin je izjemno uporaben pripomoček za vsak dom. S pomočjo črpalke lahko pretakamo različne tekočine, kot so bencin, olje, voda, pivo… Prav tako lahko pomaga pri izčrpavanju oz. menjavi vode v večjih akvarijih.

  • idealen pripomoček za pretakanje tekočin
  • primeren za goriva, olja in destilirano vodo
  • pritrditev cevi na dvigalko se izvede s priloženimi cevnimi objemkami
  • uporaben pripomoček za vsak dom ali delavnico
  • Paket vsebuje: 1x ročna črpalka, 1x cev, 2x cevna objemka
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

UPORABEN PRIPOMOČEK ZA VSAK DOM

Ročna črpalka za pretakanje tekočin je izjemno uporaben pripomoček za vsak dom. S pomočjo črpalke lahko pretakamo različne tekočine, kot so bencin, olje, voda, pivo… Prav tako lahko pomaga pri izčrpavanju oz. menjavi vode v večjih akvarijih.

ENOSTAVNA UPORABA

Vgrajena črpalka omogoča pretakanje tekočine iz ene posode v drugo. Odličen pripomoček za večkratno uporabo.

ENOSTAVNA PRITRDITEV CEVI

Komplet vsebuje prilagodljivo in trpežno PVC prozorno cev, ki je odporna na korozijo in omogoča enostaven dostop do posod. Pritrditev cevi na črpalko se izvede s priloženimi cevnimi objemkami.

Dodatne informacije

  • 1x ročna črpalka, 1x cev, 2x cevna objemka

  • PVC

  • dolžina 2m / premer 18mm / debelina 2mm

  • Črpalka ni primerna za slano vodo ali korozivne tekočine. Tekočina, ki jo poskušate izčrpati, mora biti višja od dotočnega vedra. Priključni konec mora biti znotraj tekočine, ne le na površini. Črpalka je primerna za vozila, ki nimajo zaščite proti kraji goriva.

  • 1. pred uporabo razrežite priloženo cev na 2 dela. Dolžino cevi prilagodite vašim potrebam. 2. bodite pozorni na smer puščice na pumpi. Puščica mora biti vedno obrnjena v smer črpanja tekočine.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.