FoldMaster, organizator oblačil v omari

27 komentarjev
ocena 4,9/5,0

19,90 

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 15,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 12 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Ohranite red v svoji ali otroški omari! Z organizatorjem bodo vaša oblačila vedno lepo pospravljena v omari, ne bodo se mečkala, vihala ali izgubila po kotih, vi pa boste imeli popoln pregled nad svojo garderobo.

  • Vaše omare bodo urejene in pregledne
  • Kupi oblačil se ne bodo porušili, ne glede na to, kaj boste vzeli ven
  • Oblačila se ne bodo mečkala, zato jih boste lahko takoj nosili
  • Organizator je odličen tudi za pakiranje v kovček

 

  • Material: PVC
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
SPRAVITE OMARE V RED
Se vam je že zgodilo, da ste na kakšno majico popolnoma pozabili, ker se je izgubila pod kupom drugim oblačil? S FoldMasterjem boste vedno vedeli, kaj imate v omari, saj bodo robovi oblačil lepo poravnani na robu. Oblačila pa bodo ob tem lepo poravnana, točno tako kot takrat, ko ste jih pospravili v omaro. Oblačila, zložena s FoldMasterjem, ne zasedejo veliko prostora, zato boste v omari končno imeli prostor tudi za nove modne kose.
BREZ PONOVNEGA LIKANJA
Organizator oblačil je idealen tudi za občutljive kose, ki ste jih sicer pred nošenjem vedno še enkrat likali. Oblačila drži na mestu in prepreči, da bi se posedala ter mečkala kose pod seboj ali vihala robove. Odlično se obnese tudi pri pakiranju, saj drži oblačila lepo poravnana tudi v kovčku, poleg tega pa navadno na poti niti nimate možnosti, da bi izdelek pred nošenjem še enkrat likali.
REŠITEV ZA OTROŠKE SOBE
Ne želite vedno znova zlagati majic v otroški omari? S FoldMasterjem otroci brez težav potegnejo katerikoli kos tudi iz sredine ali spodnjega dela kupa oblačil, pa se ta ne bo porušil. Organizator oblačil je tako najenostavnejši način, da ohranjate red v omarah prav vseh družinskih članov.

Dodatne informacije

  • PVC

  • 10 plasti, ki se sestavijo ena nad drugo

  • 29 x 34 cm

  • pravokotnik

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.