FlexiDrain, gibljiv odcejevalni pripomoček za olje, gorivo in druge tekočine

Original price was: 44,90 €.Current price is: 19,90 €.(-56%)

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 15,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 6 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Predstavljamo vam FlexiDrain, gibljiv odcejevalni pripomoček. To je pravi pripomoček za odvod tekočin naravnost v posodo. Za čisto menjavo olja in tekočin! FlexiDrain je odličen za odvod olja, goriva in ostalih tekočin iz avtomobilov, tovornih vozil, motorjev, štirikolesnikov, industrijskega ali vrtnega orodja in viličarjev!

  • Pravi pripomoček za olje, gorivo in ostale tekočine.
  • Gibljiv in prilagodljiv za vsako odprtino.
  • Za čisto menjavo olja in tekočin.
  • Narejen iz trpežnih materialov in za večkratno uporabo.
  • Deluje pri temperaturah od -30°C do 200°C.
  • Material: Guma in aluminijeva zlitina
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
Popoln sistem prelivanja za najlažjo menjavo
Enostaven, a uporaben pripomoček za prenos tekočin ali suhih delčkov iz posod v steklenice, ob tem pa pult ostane čist. Po uporabi ga pobrišite in hranite ravnega ali zavitega v katerikoli škatli z orodjem.
Prilagodite in uporabite ga neštetokrat
Oblikujte, prilagodite in naredite popolnoma svoj lij. Uporabite ga neštetokrat. Robove lahko ukalupite okrog filtrov ali odcejalnika za popolno tesnjenje brez puščanja. Motorje, okvirje in ostale dele ohranja čiste in omogoča menjavo tekočin brez polivanja. Deluje pri temperaturah od -30°C do 200°C. Lahko ga uporabljamo z večino avtomobilističnih tekočin. Oblikujte in uporabite ga spet in spet.
Široka uporaba
FlexiDrill poleg odcejanja in dodajanja tekočin lahko uporabite tudi za veliko drugih opravil, med drugim odvod vode od pipe, ki pušča, dodajanje semen v ptičje hišice in dopolnjevanje gnojil v posode. Uporabite ga lahko še za veliko drugih opravil!

Dodatne informacije

  • Guma in aluminijeva zlitina

  • 50 x 20 cm

  • 1 x FlexiDrain gibljiv odcejevalni pripomoček

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.