EasyFill, nastavki za enostavno in natančno nanašanje silikona

Original price was: 24,90 €.Current price is: 17,90 €.(-28%)

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 15,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 13,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Nastavki za natančno nanašanje silikonske mase, za perfektno zatesnitev vseh robnih spojev na stenskih in talnih površinah. Trije nastavki različnih dimenzij EasyFill so iz posebnega materiala, ki se enostavno očisti ostankov silikona in so odporni na obrabo. Natančno in strokovno nanesite silikon v kopalnici, kuhinji, na oknih, vratih,  v fugah, režah in ostalih odprtinah.

  • Enostavna uporaba
  • Enakomerno in natančno nanašanje
  • GRATIS prejmete še odstranjevalec silikona in poklopec za tubo
  • 3 različne dimenzije
  • Poseben material odporen na silikon in obrabo
  • Širok spekter uporabe
  • V paketu: 3 različni nastavki, GRATIS odstranjevalec silikona, GRATIS poklopec za tubo
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
NATANČNO SILIKONIRANJE
Za natančno in kvalitetno opravljeno silikoniranje fug v kopalnici potrebujemo mirno in izkušeno roko. Dobro zatesnjeni spoji preprečujejo nabiranje vlage, plesni in vdiranje le-te med reže kopalniških elementov in ploščic. Na tubi silikonske tesnilne mase je po navadi že stožec za aplikacijo, vendar moramo za lepo in gladko površino fuge silikon z roko ali zaobljenim pripomočkom pogladiti. S tem nastane velika packarija, fuge pa nikoli niso enakomerne in gladke. Z našimi nastavki boste to delo opravili hitro in strokovno, nič več packarije in grobih, gubastih fug.
UPORABA
V paketu so nastavki treh različnih premerov in dolžin za različne kote in globine fug. Najprej star silikon odstranite z odstranjevalcem silikona, ki ga bomo priložili brezplačno! Nato nastavek enostavno namestimo na aplikacijski stožec in že ste pripravljeni na nanašanje silikona. Obrnite glavo nastavka tako, da bo odprtina za silikon na spodnji strani, in začnite z iztiskanjem. S počasnim in enakomernim gibom iztiskajte silikon, nastavek ga bo lepo prerazporedil po površini, kot bi ga nanesel izkušen strokovnjak. Po končanem delu počakamo da se silikon v nastavku posuši, nato pa ga z roko enostavno potegnemo ven. Silikon nato tesno zaprite s poklopcem, ki ga prav tako prejmete gratis v paketu.
DOLGOTRAJNOST
Nastavki so izdelani iz posebnega materiala na katerega se silikon ne lepi, zato je čiščenje in aplikacija hitra in enostavna. Trdna guma nastavka pa zagotavlja dolgotrajno in kvalitetno uporabo. Nastavke boste uporabljali dolgo in za tesnjenje različnih mest v kopalnici, kuhinji, vrat, oken, korit, fug ploščic in ostalih rež, kjer želite silikonsko tesnenje.

Dodatne informacije

  • 3 različni nastavki, GRATIS odstranjevalec silikona, GRATIS poklopec za tubo

  • D (dolžina) 85 mm; R (premer) 6,5 mm / D (dolžina) 83 mm; R (premer) 10 mm / D (dolžina) 80 mm; R (premer) 13 mm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.