DustCollect PRO, zbiralnik prahu pri vrtanju

46 komentarjev
ocena 4,6/5,0

17,90 

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 15,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 13,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 14 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Prašenje med vrtanjem ni samo neprijetno za oko in za tistega, ki mora to potem pospraviti, temveč je nevarno za naše zdravje in za zdravje vseh v prostoru. Zbiralnik prahu DustCollect PRO je idealen pripomoček pri vrtanju, ki učinkovito preprečuje difuzijo prahu in ostružkov. Zaščitite dihalne poti sebe in bližnjih ter podaljšajte življenjsko dobo vašega vrtalnika s tem enostavnim izumom.

  • Izdelan iz kakovostne trpežne gume
  • Okolju prijazen material, odporen na prah
  • Primerno za različne vrste vrtalnikov
  • Namestitev v eni minuti
  • Enostaven za uporabo in enostaven za čiščenje
  • Paket vključuje: 1x zbiralnik prahu
Return advantage icon 14-dnevna možnost vračila izdelka
Satisfaction advantage icon Garancija na zadovoljstvo
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
VARNO DELO
Običajno vrtamo v podlage iz cementa, betona, plastike ali lesa, pri tem pa nastane velika količina prahu in ostružkov. Nekateri padejo po tleh, drugi pa še nekaj časa ostanejo v zraku, ki ga vdihavamo. Na splošno so najnevarnejše vrste prahu tiste z zelo majhnimi delci, ki niso vidni s prostim očesom. Tovrstni delci so dovolj majhni, da jih lahko vdihnemo, a so hkrati dovolj veliki, da ostanejo ujeti v pljučnem tkivu in jih ne izdihamo. Tako ostanejo ujeti v pljučih in sčasoma lahko povzročijo poškodbe in dihalne težave. Zaradi prahu se prej okvarijo tudi vrtalni stroji s katerimi delate.
MALA REŠITEV POTENCIALNO VELIKIH TEŽAV
Zaščitite se pri delu in s tem enostavnim pripomočkom obidite mnogovrstne težave, ki lahko nastanejo kot posledica vrtanja. Namestitev je izjemno lahka in hitra, samo potegnite valjček čez glavo vrtalnika do navoja in že ste nared za varno vrtanje. Primerno je za ročne vrtalnike, električna kladiva, udarna kladiva ipd. Zbiralnik prahu bo zaščitil podlago pred umazanijo, vaša pljuča pred prašnimi delci in vaš vrtalnik, tako vam bo služil dlje in bolj učinkovito.

Dodatne informacije

  • 1x zbiralnik prahu

  • 13 cm

  • 16 mm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo GLS na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližji GLS paketomat ali OMV bencinski servis. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.