DrainStar lovilec umazanije za odtočne cevi

14,90 (-12%)

Izberite količino:

1x 14,90 / kos
Najbolj popularno
2x 12,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 9,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 8 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Zmagovalni dvojec za vašo kopalnico reši odtok v umivalniku, v tuš kabini in v banji pred zamašitvijo! Drainstar je popolnoma enostaven za uporabo in namesto vas od 2-4 mesece lovi lase, dlake in umazanijo, ki zaide v odtok. Ko ga boste odstranili iz odtoka, boste hkrati odstranili še vso ujeto umazanijo in rešili cevi v kopalnici pred zamašitvijo in slabim pretokom vode.

  • komplet 2 Drainstar sistemov za čiščenje odtokov
  • lovi lase, dlake in ostalo umazanijo
  • ščiti pred zamašitvijo in zmanjšanim pretokom vode
  • umazanijo zavržete skupaj z nastavkom
  • eleganten nastavek v beli barvi se poda v vsako kopalnico
  • V kompletu: 2x Drainstar nastavek
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
ZMAGOVALNI DVOJEC ZA VAŠO KOPALNICO
Zmagovalni dvojec reši odtočno cev v umivalniku in pod tušem vseh odpadlih las, dlak in umazanije, ki zaide v odtok! Preprečuje zamašitev cevi, zmanjšan pretok in požiranje vode zaradi tujkov v cevi, vam pa prihrani čas in denar, ki bi ga namenili strokovnjakom za popravilo in čiščenje. Sistem Drainstar ulovi in na mestu zadrži vso za cevi nevarno umazanijo in jo odstrani z enim preprostim potegom celotnega nastavka iz odtoka.
LOVI IN ODSTRANI NAMESTO VAS
Drainstar sistem za lovljenje preprosto spustite v odtočno cev, nastavek, ki pokriva odtok, pa položite čez odprtino. Na svojem mestu bo namesto vas lovil lase, dlake in umazanijo, ki zaide v cevi in to kar do 4 mesece! Po obdobju 2-4 mesecev Drainstar odstranite tako, da primete nastavek, položen čez odtok in počasi povlečete celoten sistem iz cevi skupaj z ujeto umazanijo.
BREZ DOTIKANJA UMAZANIJE
Sistem Drainstar lahko ostane v odtoku od 2-4 mesece, odvisno od količine umazanije, ki se dnevno nabira v kopalniških ceveh. Gospodinjstvo z več člani in frizerski saloni so bolj obremenjeni s količino odpadlih las, zato tam priporočamo menjavo na 2-3 mesece. Po uporabi Drainstar počasi izvlečemo iz odtočne cevi samo s pomočjo belega nastavka, ki prekriva odtok. V smeti odvržemo celoten Drainstar sistem skupaj z ujeto umazanijo in se tako izognemo stiku umazanije in naših rok!

Dodatne informacije

  • 2x Drainstar nastavek

  • bel nastavek, kovinska verižica

  • 2-4 mesece/nastavek

  • zavržete vse skupaj z ujeto umazanijo

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.