DiamondMirror, zrcalne nalepke v obliki diamanta, ki osvetlijo in popestrijo vsak prostor (32 kom.)

Original price was: 29,90 €.Current price is: 22,90 €.(-23%)

Izberite količino:

1x 22,90 / kos
Najbolj popularno
2x 19,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 17,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 5 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

S pomočjo zrcalnih nalepk DiamondMirror, ne bo noben prostor premalo osvetljen ali nezanimiv, namestite jih lahko kamorkoli, na ravno leseno, stekleno ali plastično podlago! Čudovite odsevne nalepke boste lahko namestili v kopalnico, spalnico ali celo predsobo.

 • Popestritev in osvetlitev kateregakoli prostora
 • Izjemno močne samolepilne nalepke
 • Enostavna namestitev na večino podlag
 • Širok spekter uporabe
 • Preprosto vzdrževanje
 • Dolga življenjska doba
 • Paket vsebuje: 32 x zrcalna nalepka
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Osvetljeni, privlačni prostori

Če prostor nima dovolj svetlobe deluje mrko, kar vpliva na razpoloženje in splošno počutje vseh. Gostje in vi boste sigurno bolj sproščeni in dobrovoljni v pestrem, karizmatičnem prostoru, ki ga pričarajo naše nalepke.

Široka uporabnost

Nalepke pridejo prav v kopalnici za popoln make-up in urejeno pričesko, v predsobi za dovršeno izbiro oblačil in obutve ter v dnevni sobi za boljšo osvetlitev.

Enostavna uporaba

Nalepke so samolepilne, namestijo se lahko na večino podlag kot na primer strop, plastiko, stene, ploščice, steklo, les in celo tapete!

Dodatne informacije

 • 32 x zrcalna nalepka

 • končna oz. največja možna zložena velikost je 50 x 100 cm (lahko uporabite tudi manj nalepk)

 • Srebrna

 • zrcalni akril

 • nalepke imajo na spodnji strani samolepilno podlago, ki je zaščitena z zaščitno folijo. Zaščitno folijo odstranite, nato lahko nalepko namestite na kakršnokoli ravno, gladko in čisto podlago. Drugo zaščitno folijo najdete na zgornji strani izdelka, odstranite jo in DiamondMirror zasijev svoji polni lepoti.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.