DiamondBruss, diamantni brusilnik svedrov

Original price was: 21,90 €.Current price is: 19,90 €.(-9%)

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 16,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 18 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Ste slabe volje, ker imate svedre za vaš električni vrtalnik popolnoma obrabljene? Izognite se strošku nakupa novih s tem izvirnim nakupom brusilnika DiamondBruss, ki bo nabrusil vaše spiralne nastavke, da bodo kot novi. Diamantna glava bo hitro in enostavno obnovila ostrino svedrov ter vam prihranila čas, denar in skrbi pri nakupu novih.

  • Hitro in enostavno ostrenje
  • Diamantna glava za dolgo življenjsko dobo
  • Primeren za različne velikosti svedrov
  • Preverjena kvaliteta
  • Za svedre velikosti: 2mm-5mm; 5mm-8mm in 8mm-12,5mm
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
VARNOST IN PRIHRANKI NA PRVEM MESTU
Redni uporabniki svedrov doma ali profesionalno vedo, kako je pomembno, da so ostri. Uporaba topih pripomočkov podaljša čas dela, obremenjuje električni vrtalnik in uporabnika, lahko pa je tudi potencialno nevarna zaradi zdrsov in večjih pritiskov, ki jih moramo izvesti na podlago. Drug pomemben faktor pa je seveda strošek, ki ga predstavlja nakup novih svedrov. Le ti cenovno predstavljajo velik zalogaj, saj so bistvenega pomena, da sploh lahko opravljamo industrijsko montažna opravila. Možnost hitre obnove kakovosti spiralnih svedrov predstavlja velik prihranek!
POSTOPEK BRUŠENJA
Brusilno glavo DiamondBruss montirajte na vaš vijačni vrtalnik, željeni sveder pa vdenite v zanj primeren tulec na držalu. Brusite lahko svedre različnih dimenzij: 2mm-5mm; 5mm-8mm in 8mm-12,5mm. Vključite vrtalnik in počakajte vsaj dve sekundi na polni moči (med 2000 in 3500 vrtljajev). Počasi potisnite sveder skozi tuljavo proti brusilnem kamnu, ohranjajte stalno smer brušenja, potisk pa naj ne bo premočan. Ko nabrusite eno stran svedra, postopek ponovite še na drugi strani. Med menjavo strani brušenja, sveder za 5 minut ohladite v vodi. Če je sveder izredno obrabljen, lahko postopek večkrat ponovite.

Dodatne informacije

  • 2mm-5mm; 5mm-8mm in 8mm-12,5mm

  • plastika in diamantni brusilni kamen

  • z močjo med 2000 in 3500 RPM

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.