CornerCraft, edinstven pripomoček za nove dimenzije merjenja

17,90 

Izberite količino:

1x 17,90 / kos
Najbolj popularno
2x 14,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 11,90 / kos PRIHRANITE 18,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 17 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Za vse ki se ljubiteljsko ukvarjate z obdelavo ali ste profesionalni mizarji, je sedaj na voljo edinstven pripomoček, s katerim si boste olajšali marsikatero merilno opravilo. CornerCraft je pametna pomoč za nove dimenzije merjenja! S tem vogalnikom bodo vse natančne meritve postale enostavne in veselje do ustvarjanja bo toliko večje. Tako preprost pripomoček z veliko dodano vrednostjo! 

  • Poenostavitev merjenja dolžin
  • Enostaven prenos dimenzij
  • Kotomer
  • Vodilo za vrtenje lukenj
  • Visokokvalitetni plastični material
  • Mere: 150 x 275 x 66 mm
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
STROKOVNA NATANČNOST
CornerCraft je izdelan iz visoko kakovostne plastike in ima širok spekter uporabe. Omogoča preprosto merjenje in prenos meritev ter izris željenih linij ter kotov na tramove, deske, cevi in druge tridimenzionalne podlage. Pravokotna oblika omogoča natančno označevanje kotov, kar je idealno za prenašanje mer na vse strani elementa, ki ga obdelujete.
RAZNOVRSTNA UPORABA
CornerCraft omogoča hitro izmero in izris 90 in 45 stopinjskega kota, vključuje pa tudi skalo za merjenje drugih kotnih dimenzij od 0 do 90 stopinj. Lahko ga uporabite za merilni profil pri označevanju vzporednih linij. Opremljen je z merilnikom premera vrtalnih svedrov, s čimer sedaj enostavno določite premer svedra, ki ga potrebujete. Zaradi tridimenzionalne oblike ga lahko uporabite celo na okroglem materialu, na primer na ceveh!

Dodatne informacije

  • 150 x 275 x 66 mm

  • 150 g

  • metrični

  • visokokakovostna PVC plastika

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.