ChristmasLights, praznične lučke, ki jih lahko upravljate s pametnim telefonom

22,99 (-23%)

Izberite količino:

1x 22,99 / kos
Najbolj popularno
2x 19,99 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 17,99 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 10 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Pametne praznične lučke vam omogočajo, da po želji prilagodite barve lučk kar na svojem pametnem telefonu in si pričarate pravo pravljično vzdušje! Lučke preprosto priklopite v USB vtičnico in jih preko brezplačne aplikacije povežete s telefonom!

  • Popolna okrasitev
  • Enostavna uporaba
  • Vodoodporne
  • Zunanja in notranja uporaba
  • Upravljanje s pametnim telefonom
  • Dolžina: 10m (100lučk)
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

POPOLNO BOŽIČNO DREVESCE

Pametne praznične lučke vam omogočajo, da po želji nastavite različne svetlobne efekte kar na vašem pametnem telefonu! Prilagodite barve lučk po svoji izbiri in si pričarajte pravo pravljično vzdušje!

PAMETNE LUČKE

Preko telefona nastavite svetlobne učinke in barve! Lučke preprosto priklopite v USB vtičnico in jih preko aplikacije povežete s telefonom! Aplikacija deluje na vseh pametnih telefonih! (Google Play ali iOS App Store)

NOTRANJA IN ZUNANJA UPORABA

ChristmasLights so vodoodporne in so primerne za notranjo in zunanjo uporabo! Nastavite lahko tudi časovnik, ki bo vaše lučke ugasnil in prižgal takrat, ko boste želeli!

Dodatne informacije

  • 10m (100lučk)

  • Preko Buletootha s pametnim telefonom (deluje na vseh pametnih telefonih, aplikacijo si naložite iz trgovine Google Play ali iOS App Store).

  • Enostavno priklopite v USB vtičnico.

  • Vodoodporne, primerne za notranjo in zunanjo uporabo.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.