ChainClean, čistilec kolesarskih verig

19,90 

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 17,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 15 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Pripomoček za čiščenje verig bo prišel prav tako rekreativnim kot profesionalnim kolesarjem ne glede na vrsto kolesa. Nekompliciran dizajn za lažjo uporabo in veriga vašega preljubega kolesa bo vedno kot nova. Čista kolesarska veriga za najlepše užitke pri vožnji.

  • Enostavna uporaba v petih korakih
  • 3D krtača za temeljito čiščenje brez poškodb
  • Primerno za vse tipe koles in verig
  • Čista veriga brez umazanih rok
  • Dimenzije: 13,5 x 4,5 cm
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
KONEC UMAZANIH KOMPLIKACIJ
Vsak kolesar ve, da je za tekoče delovanje kolesa potrebna dobro vzdrževana veriga. Kolesarji ki dnevno uporabljajo kolo, bi morali le to čistiti vsaj na vsake 14 dni. Zakomplicira se, ko je potrebno to verigo sneti in očistiti, saj je le ta zaradi raznih mastnih olj izjemno nesnažna in neizogibno si moramo umazati vsaj roke, če ne še česa drugega. S čistilcem verig je tega umazanega dela konec za vselej! Verigo očistite kar na kolesu, brez nerodnega snemanja in natikanja verige nazaj.
5 KORAKOV DO ČISTE VERIGE
Čistilec je primeren za vse tipe koles in verig, tako enostopenjske kot večstopenjske. S petimi koraki boste v parih minutah očistili še tako nečedno verigo. Najprej odprete pokrov čistilca, verigo pa namestite direktno na njegovo sredino. Pokrov namestite nazaj in namestite ročaj. Nato dolijte tekočino za čiščenje (ni priložena) v za to predvideno odprtino na vrhu čistilnika. Držite ročico čistilnika in počasi zavrtite pedala kolesa, tolikokrat, dokler veriga ni očiščena.
REDOLJUBNOST JE KLJUČ
Vedno imejte v mislih, da je redno očiščena in vzdrževana veriga bistvenega pomena za brezhibno delovanje kolesa. Izognite se nepotrebnemu ropotanju in zatikanju verige in z našim čistilcem ohranite učinkovito rotacijo. Še priročen nasvet za vse kolesarje: Da se izognete rjavenju verige, jo po čiščenju s čistilcem posušite s krpo in nato naoljite. Prav tako ne pozabite čistilca redno izprazniti in očistiti, tako vam bo zvesto in dolgo služil.

Dodatne informacije

  • 13,5 x 4,5 cm

  • Modra

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.