Cepistar škarje za cepljenje in obrezovanje

26,90 (-23%)

Izberite količino:

1x 26,90 / kos
Najbolj popularno
2x 22,90 / kos PRIHRANITE 8,00 
Najboljša cena
3x 19,90 / kos PRIHRANITE 21,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 11 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Tudi vi radi pri vašem drevju ohranjate ravnotežje med rastjo in rodnostjo? Veste, da so za to pomembni idealni rezi vej? Potem potrebujete Cepistar, cepilne škarje za drevje, primerne za  cepljenje vseh vrst sadik, sadnih dreves, okrasnih grmovnic, rož, trt. S specialnimi škarjami prihranite veliko energije in časa, cepič pa se popolnoma prilega.

  •  Možnost treh rezov (tip Ω, tip V ali tip U) omogočajo različni izrez cepiča. Tri vrste rezov nudijo najboljšo izbiro za vaš uspeh.
  •  Omogočajo enostavno in hitro uporabo.
  •  Cepljenje se izvaja varno. Namenjene so uporabi v sadovnjakih in zunaj njih.
  •  Primerno tudi za začetnike, saj je cepljenje zelo enostavno.
  •  Cepistar škarje imajo dolgo življenjsko dobo in so nepogrešljive za uspešno cepljenje.
  • Tipi rezil možnost 3 vrste rezil, tip Ω, tip V ali tip U
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
CEPISTAR ŠKARJE ZA 100 % USPEH CEPLJENJA!
Ta inovativen in vsestranski pripomoček omogoča zelo udobno rezanje. Cepilne škarje za drevje so edinstveno in vsestransko uporabno ročno cepilno orodje, razvito za lažje in natančno rezanje različnih oblik cepilnih rezov na cepičih.
LAHKO Z UPORABO CEPISTAR ŠKARIJ POVEČAMO PRIDELEK?
Cepilne škarje za drevje Cepistar garantirano poskrbijo za popolni cepilni rez veje in popolno cepljenje drevja. S pravilno rezjo sadnega drevja si lahko pridelek sadja povečamo in se z njim sladkamo v jesenskih in tudi zimskih dneh.
TRI VRSTE REZOV ZA NAJBOLJŠI REZULTAT
Možnost treh rezov (tip Ω, tip V ali tip U) vam omogočajo različni izrez cepiča. Tri vrste rezov nudijo najboljšo izbiro za vaš uspeh, saj lahko rez prilagodite potrebam vaših dreves, grmovnic, rož in trt.

Dodatne informacije

  • možnost 3 vrste rezil, tip Ω, tip V ali tip U

  • plastično ohišje in nerjaveče jeklo

  • 1x škarje, 3x rezilo, 1x vijak

  • črno-oranžna

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.