Cepistar ProTape, trak za cepljenje

Original price was: 19,99 €.Current price is: 12,99 €.(-35%)

Izberite količino:

1x 12,99 / kos
Najbolj popularno
2x 11,39 / kos PRIHRANITE 3,20 
Najboljša cena
3x 10,69 / kos PRIHRANITE 6,90 
14-dnevna možnost vračila izdelka 14 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Zavarujte na novo cepljene dele drevesa in si tako zagotovite kar največji možen uspeh pri cepljenju! Trak za cepljenje Cepistar ProTape zavaruje spoj cepiča in podlage, da se lepo zarasteta skupaj. Spoj bo s trakom utrjen in zavarovan pred zunanjimi vplivi, sčasoma pa bo sam razpadel, zato ga ne poškoduje kot elastike, ki bi se zažrle v tkivo drevesa in mu utegnile škodovati. 

 • vodoodporen, prožen in raztegljiv trak
 • ima samolepilno funkcijo, zato ne potrebujete dodatnih elastik
 • biološko razgradljiv na sončni svetlobi
 • zadržuje vlago, hkrati pa omogoča prehod zraka, da spoj diha
 • obvezen pripomoček za uspešno cepljenje
 • Sestava: biorazgradljiva raztegljiva folija iz poliolefina
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

Dodatne informacije

 • biorazgradljiva raztegljiva folija iz poliolefina

 • 100 m

 • 3 cm

 • Trak sproti raztegujte, medtem ko ga ovijate okrog spoja cepiča in podlage.

 • Cepilni trak hranite v suhem in temnem prostoru, ki ima med 15 in 25 stopinj Celzija. Višje ali nižje temperature lahko vplivajo na njegovo elastičnost. Ko ga ne uporabljate, ga ne izpostavljajte soncu, saj UV žarki pričnejo proces njegove razgradnje.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.