CarStar popolna prevleka za vetrobransko steklo z magneti

18,90 (-10%)

Izberite količino:

1x 18,90 / kos
Najbolj popularno
2x 16,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 16 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Popolna prevleka za vetrobransko steklo za vse letne čase! Pritrjena na sprednje avtomobilsko steklo s pomočjo 5 močnih magnetov in 2 podaljškov iz blaga, ki ju držijo zaprta vrata, kljubuje ledu, snegu, vročim sončnim žarkom, močnemu vetru in ptičjim iztrebkom, hkrati pa je skrbno zavarovana pred tatovi! Poslovite se od premraženih rok zaradi odstranjevanja debele plasti ledu in snežink ter v sončnih poletnih mesecih od vroče armature in volana z edinstveno pametno prevleko Carstar!

  • dvostranska uporaba za mraz in vročino
  • na mestu jo drži 5 magnetov in 2 blagovna podaljška, ki jo varujeta tudi pred krajo
  • popolno prilegajoča zaščita steklo ščiti pred ledom, snegom, vetrom, soncem in umazanijo
  • zloži se na priročno velikost in jo zlahka vozite ves čas s seboj
  • z velikostjo 165 x 118 centimetrov se prilega steklu skoraj vseh znamk avtomobilov
  • Dimenzije: 165x 118 cm
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
INOVATIVNA PREVLEKA, KOT JE ŠE NI BILO
Prevleka Carstar je novost na našem tržišču, saj s svojim inovativnim sistemom držal in dvostranskim delovanjem zaščiti vetrobransko steklo v prav vseh letnih časih, zavaruje vaše roke pred ledenim mrazom in notranjost avtomobila pred močnimi sončnimi žarki!
POPOLNO PRILEGANJE = POPOLNA ZAŠČITA = CARSTAR
Carstar prevleko namestimo s pomočjo 5 močnih magnetov in 2 blagovnih podaljškov, ki poskrbijo za popolno prileganje vetrobranskemu steklu in prevleko držijo čvrsto na svojem mestu tudi ob močnem vetru ter jo varujejo pred mimoidočimi nepridipravi! Prevleka Carstar je prava izbira za vse letne čase! Privoščite sebi in svojemu jeklenemu konjičku pametno prevleko Carstar, ki bo oba učinkovito zavarovala pred vsemi vremenskimi vplivi in trdovratnimi ptičjimi iztrebki v vseh letnih časih!

Dodatne informacije

  • 165x 118 cm

  • na vsa vetrobranska stekla

  • Aluminijasti film

  • 1x dvostranska prevleka Carstar

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.