BuildBuddy, pumpa za enostaven nanos malte

Original price was: 27,90 €.Current price is: 21,90 €.(-22%)

Izberite količino:

1x 21,90 / kos
Najbolj popularno
2x 18,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 16,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 13 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Delo z malto bo lažje kot kadarkoli doslej! BuildBuddy aplikator poskrbi za natančno ter čisto nanašanje malte na želeni predel – brez kapljanja in ostankov malte vsepovsod. Malto pripravite v posodi ter jo s pumpo enostavno prečrpate, nato pa jo nanesete kamor želite – na steno, v špranje, na opeko ali kamorkoli drugam.

  • enostavnejši nanos malte
  • manjša poraba malte, saj ta ne kaplja 
  • zlahka zapolnite luknje – celo na vertikalni podlagi
  • idealno za domače mojstre, ki nimajo izpopolnjenih zidarski prijemov 
  • Sestava: visokokakovostna ABS plastika, nerjaveče jeklo in guma
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
POENOSTAVLJENI DOMAČI PROJEKTI
Malta mora biti za uporabo ravno prave gostote. To pomeni, da ne sme biti pregosta, saj mora biti še dovolj tekoča, da jo lahko oblikujemo. Ravno to pa pomeni, da nam kaplja in z njo umažemo vse naokrog. Pumpa BuildBuddy poskrbi, da boste malto nanesli hitro, natančno in točno tja, kamor želite, nato pa jo po želji lahko le še zgladite.
ZA VSE OBLIKE IN POVRŠINE
Še vedno uporabljate zidarsko zajemalko in žlico, malta pa uhaja pri robovih, teče iz posode in pada po tleh, ko jo hočete nanesti na steno? S to pumpo bodo domača zidarska opravila lažja, hitrejša in čistejša! BuildBuddy pumpa se odlično obnese pri nanašanju malte na steno, tla, v razpoke, pa tudi pri majhnih špranjah in vertikalnih površinah, kjer imamo ponavadi največ težav. Zaradi tega pripomočka bo poraba malte tudi racionalnejša, saj jo nanesemo točno toliko, kot jo želimo, brez da bi se ta cedila po steni ali tleh.
KAKO UPORABLJATI PUMPO?
Za uporabo najprej izberete ustrezno šobo in jo namestite na vrh pumpe. Šobo potopite v malto in ročico povlečete nazaj, da pumpo napolnite z malto. Pumpo nato prislonite na želeni predel in počasi pritiskate ročaj, da začne malta iztekati. Po uporabi ne pozabite pumpe temeljito oprati z vodo, da se delčki malte ne zasušijo.

Dodatne informacije

  • visokokakovostna ABS plastika, nerjaveče jeklo in guma

  • 53 x 14 cm

  • pumpa in 4 nastavki za različen nanos

  • 15 mm, 22 mm, 39 mm, 60 mm

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.