BrakeTest, tester zavorne tekočine

19,90 

Izberite količino:

1x 19,90 / kos
Najbolj popularno
2x 16,90 / kos PRIHRANITE 6,00 
Najboljša cena
3x 14,90 / kos PRIHRANITE 15,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 5 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Skrbno vzdrževanje avtomobila je bistveno za optimalno varnost na cesti, med to pa absolutno spada redno preverjanje kakovosti zavorne tekočine. S testerjem zavorne tekočine BrakeTest boste lahko vedno prepričani, da je le-ta v primernem stanju.

  • Enostavna uporaba
  • Natančno odčitavanje
  • Svetlobni led indikatorji
  • Prihranite stroške serviserja
  • Brez umazanije
  • Barva: črna
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
VARNOST NA PRVEM MESTU
Za optimalno varnost na cesti je bistvenega pomena tehnično brezhibno delujoč avtomobil. Eden izmed najpomembnejših faktorjev je absolutno redno preverjanje kakovosti zavorne tekočine. Le-ta rada nase veže vlago, tako da je pozimi še posebej nevarno, da zamrzne, poleti pa se nevarno pregreje do vrelišča in vam s tem onemogoči delovanje hidravličnega sistema in s tem seveda zavor. Poleg tega pa vlaga v ceveh pospeši korozijo znotraj sistema.
REDNA KONTROLA
Priporočamo. da vsaj enkrat na teden vizualno preverjate raven zavorne tekočine v posodi in vsebnost vlage v zavorni tekočini. To lahko kakovostno storite le z testerjem zavorne tekočine BrakeTest! Ta pripomoček je obvezna oprema vsakega mehanika in pametno je, da postane del orodja vsakega gospodinjstva.
UPORABA
BrakeTest ima 5 LED indikatorjev, ki pokažejo stopnjo vsebnosti vlage. Tester prižgite, nato pa ga namočite v posodo z zavorno tekočino. Zelena lučka pomeni da je tekočina v dobrem stanju, to pomeni da je v njej manj kot 1% vlage. Rumena barva indicira še vedno sprejemljivo stanje zavorne tekočine z vsebnostjo 2% vlage. Če se prižgejo vse lučke do prve rdeče to pomeni, da je 3% vlage v tekočini in je priporočljivo zavorno tekočino zamenjati. Če se prižgejo vse lučke do druge rdeče, to pomeni 4% vlage in je potrebno zavorno tekočino takoj zamenjati – taka vožnja je namreč že lahko nevarna. Če zelena lučka utripa pomeni, da je potrebno zamenjati baterijo v testerju.

Dodatne informacije

  • črna

  • plastika

  • 1x AAA, ni priložena

  • po vsaki uporabi obrišite tester s suho krpo.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.