Bikestar laserska luč za kolo

15,90 (-11%)

Izberite količino:

1x 15,90 / kos
Najbolj popularno
2x 13,90 / kos PRIHRANITE 4,00 
Najboljša cena
3x 11,90 / kos PRIHRANITE 12,00 
14-dnevna možnost vračila izdelka 19 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Poskrbite, da boste na kolesu vedno dobro vidni. S pomočjo Bikestar luči vas drugi udeleženci v prometu lažje vidijo, kar pomeni, da vas lahko tudi pravočasno in varno obvozijo. Inovativna LED laserska svetilka na tleh zariše navidezno kolesarsko stezo, zato vas je še lažje opaziti. Bikestar pritrdite na kolo in vožnja bo brezskrbna tudi takrat, ko vas ujame tema.

  • LED sijalka
  • Več različnih nastavitev
  • Vodoodporna
  • Za uporabo potrebuje baterije, ki niso vključene v komplet
  • Material: plastika
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava
DOBRA LUČ ZA VARNOST
Kolesarji smo v prometu zelo ranljivi, še posebno v temi in v slabših vremenskih pogojih. Poskrbite, da boste dobro osvetljeni, saj s tem pravočasno opozorite druge voznike na svojo prisotnost. S kakovostno lučjo, ki nudi dobro svetlobo, se boste brez težav vozili na delo, v šolo ali po ostalih opravkih tudi takrat, ko vas bo ujela tema.
LASERSKA LUČ OMOGOČA VEČ NASTAVITEV
Najboljše pri laserski luči za kolo je, da omogoča več različnih nastavitev. Tako jo lahko povsem prilagodite svojim potrebam. Omogoča različno močno in različno usmerjeno svetlobo. Najpopularnejša je uporaba funkcije, ki na cesti z LED žarki ustvarja projekcijo kolesarske steze in kolesarja. Izberite nastavitev, ki vam najbolj ustreza in uživajte v vožnji z vašim kolesom.
PREPROSTA ZA UPORABO IN NAMESTITEV
S pomočjo praktičnega nastavka, boste svetilko hitro in preprosto namestili na kolo. Je vodoodporna, zato naj vas vožnja po dežju nikar ne skrbi. Za uporabo laserske luči potrebujete dodatne baterije, ki niso vključene v komplet.

Dodatne informacije

  • plastika

  • 1x svetilko, 1x nastavek

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.