PlantDrip, pripomoček za avtomatsko zalivanje rastlin 10+10 GRATIS

Original price was: 21,99 €.Current price is: 14,99 €.(-32%)

Izberite količino:

1x 14,99 / kos
Najbolj popularno
2x 13,94 / kos PRIHRANITE 2,10 
Najboljša cena
3x 13,04 / kos PRIHRANITE 5,85 
14-dnevna možnost vračila izdelka 4 ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

PlantDrip počasi zaliva vaše rastline, ko ste na poti ali nimate časa, da bi jih sami zalivali! Lahko ga pritrdite na uporabljeno plastenko, namesto da bi jo zavrgli! Preprosto napolnite plastenko z vodo, jo priključite na PlantDrip, nastavite hitrost in pustite, da se zalivanje začne!

 • Avtomatski sistem za zalivanje rastlin
 • Odlična rešitev, ko ste na dopustu ali nimate dovolj časa
 • Preprost sistem, ki ponovno uporablja stare plastenke
 • Preprosto namestite in zaženite v nekaj sekundah
 • Imejte najlepše rastline na oknih, balkonih ali na vrtu
 • Notranja in zunanja uporaba
 • Paket vsebuje: 10x pripomoček za zalivanje rastlin + 10x pripomoček za zalivanje rastlin GRATIS
Return advantage icon Pošiljanje iz našega skladišča v Sloveniji
Satisfaction advantage icon Varen nakup
Delivery advantage icon Sledljiva dostava

VAŠE RASTLINE BODO VIDETI ČUDOVITO

Plantdrip je namakalna enota na katero se natakne pollitrska ali litrska plastenka z vodo ali pripravljenim hranilnim sredstvom. Po končanem shranjevanju vode se voda in gnojilo (v kolikor je v zemlji) pošljeta neposredno v korenine rastline. Vaše rastline bodo videti čudovito! Pripomoček je odličen za obdobja, ko ste več dni od doma.

KAKO DELUJE?

1. V plastenko dodajte vodo. Plastenko je potrebno razrezati na vrhu, da zagotovimo kroženje zraka in kapljično namakanje. 2. Vstavite pripomoček PlantDrip navpično v zemljo in nastavite gumb za nadzor pretoka. Hitrost kapljanja lahko prilagodite od 0 do 60s / kapljanje. Ena plastenka lahko zdrži do 15 dni!

Dodatne informacije

 • 10x pripomoček za zalivanje rastlin + 10x pripomoček za zalivanje rastlin GRATIS

 • plastika

 • plastenke dimenzije 27.6 mm (večina standardnih plastenk)

 • Modra

 • Na dnu plastenke je potrebno narediti luknjo, da omogočite dotok zraka v plastenko.

Pakete dostavljamo s kurirsko službo Pošte Slovenije na naslov naveden ob oddaji naročila. Ko bo vaš paket predan kurirski službi, boste na vaš elektronski naslov prejeli obvestilo s številko za sledenje paketa in povezavo, kjer lahko po potrebi spremenite naslov za dostavo. Pred dostavo boste o točnem datumu obveščeni preko SMS sporočila in s klicem kurirja na vaš telefon. Dostave so mogoče vsak delovni dan, običajno v dopoldanskih urah.

Vkolikor vas v času dostave ne bo na izbranem naslovu, bo kurir paket shranil v vam najbližjo poštno poslovalnico. V tem primeru boste prejeli SMS sporočilo s kodo za prevzem paketa. V primeru izbire plačila po povzetju lahko paket plačate z gotovino ali s kartico. 

Za vse dodatne informacije o dostavi in odpremi smo vam na voljo na elektronskem naslovu: [email protected]

Vse naročene izdelke lahko v roku 14 dni od prejema zamenjate ali vrnete. Če je izdelek prispel poškodovan, ne deluje ali vam ne ustreza nam pišite na elektronski naslov [email protected] in prejeli boste navodila za reklamacijo. Izdelek bomo v najkrajšem možnem času zamenjali ali pa vam vrnili kupnino. Na takšen način zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo naših strank.