Objavljeno

Kje se lahko opečete, ko prenavljate stanovanje? Zgodbi 2 naših strank


Kje se lahko opečete, ko prenavljate stanovanje? Zgodbi 2 naših strank


Prva zgodba

Irena pravi, da po teh izkušnjah, ki so opisane spodaj nikoli več ne bo storila tega.

Kdo je Irena? Irena je starejša in prijetna gospa, ki mi je dovolila, da vam povem njen pripetljaj. 

Nedolgo nazaj se je odločila, da bo v celoti prenovila stanovanje. Kupila je samolepilne stenske nalepke, ki jih prodajamo v naši spletni trgovini, saj se je odločila, da bo skrila umazane stene in stanovanje naredila modernejše. Toda! Naletela je na prevaranta (celo soseda), ki jo je močno povlekel za nos. Zagotavljal ji je, da nalepk ne more nalepiti sama ali kdo od njenih, saj za to potrebuje mojstra. Ponudil se ji je sam, češ da ima izkušnje in ji na koncu prav nesramno zaračunal! 

To se nam je zdela super iztočnica, da vam položimo na srce, da naše izdelke lahko uporabljate ali namestite popolnoma samI!

Druga zgodba

Od naše drage stranke, smo prejeli sporočilo, ki nas je zelo razveselilo:

“To vam pa moram napisati. Imam staro stanovanje., ki je res potrebno prenove. Seveda sama nimam pojma, kako ga prenoviti, zato sem dala v izračun različnim podjetjem in mojstrom. No, cene so bili take, da  raje ne bom govorila in si jih v teh časih žal ne morem privoščiti. Potem pa sem zasledila vaš oglas za ene tapete. Ko sem začela malo brskati pri vas (mimogrede vrhunske stenske nalepke in ostale zadeve za prenovo imate). In moj izračun je bil naslednji: za mojstre bi za takšno prenovo, kot sem jo naredila odštela 8.000€, sama pa sem pri vas za ves material (tapete, pripomočke za kopalnico, kuhinjo itd.) odštela samo dobrih 400€ in sama preuredila stanovanje v nulo!!! Tako da kapo dol za tako dobro trgovino!”