Objavljeno

5 idej za prenovo doma


5 idej za prenovo doma


Premalo časa, premalo volje, tisoč izgovorov … Vam je poznano? Tako radi bi imeli bolj prijetno ali moderno stanovanje, pa si niti pomisliti ne upate na to, saj denarnica ni tako globoka ali pa čas tega ne dopušča. Prav zato smo zbrali 5 idej za prenovo in spremembe, ki jih lahko UGODNO DOKONČATE v enem dnevu.

1. Ker smo skoraj specializirani za stenske nalepke, ki so mimogrede ena izmed najpopularnejših zadev na trgu letos, naj najprej omenim to. Najbolj vidna sprememba v vašem stanovanju je prenova sten – izberite si steno, ki jo želite popestriti in nanjo brez težav čisto sami nalepite tapete. Uau, kakšna sprememba, kot bi prišli v drugo stanovanje! 

2. Prebarvajte staro pohištvo. Ste se naveličali stare kuhinje pa nimate denarja za novo? Ni problema! Priskrbite si posebno barvo in jo prebarvajte sami!

3. Prestavite pohištvo! Da, tako preprosto je. In še zastonj. Postelja sem, komoda tja, naslonjač v drug kot … Pa v resnici to ni prenova, ampak samo drugačen izgled prostora, ki vam bo dal dodatno energijo in občutek, kot da ste vstopili v novo stanovanje.

4. Majhni dodatki – velika sprememba. Prostore osvežite z modernimi dodatki za dom, kot so preproge, vaze ali pa kupite novo zeleno rastlino, s katero res nikoli ne zgrešiš, da tvoje stanovanje izgleda super.

5. Znebite se odvečnih stvari. Ali ste že slišali za to, da stvari, ki je ne potrebuješ 1 leto, v resnici sploh ne potrebuješ nikoli več? Skladiščenje nepotrebnih stvari vam hkrati vzame ogromno prostora in nevede tudi energije. Je za razmisliti. 🙂